Gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen

Ingrediënten

Benodigdheden voor 4 personen: 1 kg aardappelen 1 sjalot 400 g grijze garnalen 1 bot bieslook Kervel 1/4 l Alpro soya light cuisine Zout, peper en muskaatnoot 1 zeetong 350 g per pers Alpro soya light bakken & braden

Bereidingswijze

Kook of stoom de aardappelen en plet ze met zout, peper en muskaatnoot
Snij de sjalot, de kervel en de bieslook in stukjes en bak in Alpro soya light bakken & braden
Doe de aardappelen erbij en voeg de Alpro soya light cuisine toe
Bak de zeetong zonder vel en stoom dan 2 minuten op 80 graden, bewaar het bakvet
Voeg de garnalen toe aan de stoemp ( net voor het serveren)
Snijd de tong los van de graat en vul met de stoemp, versier met bieslook en het bakvet van de tong